Back to the flow earth & water week ibiza – za 27 april t/m vrij 3 mei 2024

In contact met de natuurelementen op het prachtige rotsachtige en groene eiland Ibiza met azuurblauw water. Een actieve week vol zelfliefde en terug naar jezelf voelen!

Laad helemaal op en kom weer in je natuurlijke flow en ZIJN staat. Eén worden met je SUP op het water en uiteenlopende yoga workshops om lichaam & ziel te verrijken en geest te stillen.

Deborah Hoeks is al 15 jaar yogadocente, bodyworker en massage therapeut. Zij heeft jaren ervaring in het geven van yin, ashtanga en andere vormen van yoga. Hiermee brengt ze mensen weer in contact met hun lichaam en geest. We leven in een tijd van stress en haast dus gezond blijven in body en mind is belangrijk. Door yoga, meditatie of ander lichaamsgericht werk zet je jezelf terug in het nu.. Deborah noemt yoga niet voor niets een ‘inwendige massage’. Tijdens haar massages neemt ze je mee op een transformatieve reis door je lichaam en schijnt licht op de de plaatsen die gestagneerd zijn. Terug in je voelen en vanuit daar jouw flow in het leven terug te pakken. Je innerlijke wereld openen is je leven volop leven, naar jouw volledige potentieel kan je energie weer stromen :) Deborah houdt van de kunst van het aanraken en heeft een eindeloze energie om dat met iedereen te delen.

Morene Dekker stand up paddle pro, eigenaresse van de eerste sup school in Nederland en allround bewegings mens daagt mensen graag fysiek uit. Fysieke grenzen verleggen geeft een enorme mentale boost. Morene houdt zelf ook van een uitdaging en supt jaarlijks de sup 11 steden tocht en maakt graag lange paddle tochten op het IJsselmeer.. Waar de een mediteert, geniet zij van het buiten zijn, afgekoppeld van het drukke bestaan aan wal.

Deborah en Morene kennen elkaar al jaren en organiseren vol enthousiasme en plezier deze ‘Back to the Flow earth & water week’ op Ibiza om weer terug te keren naar je basis met behulp van aarde en water elementen. Gronden en stromen: back to your roots via nature and practices.

Wat gaan we doen tijdens deze week?

Stand up paddlen op prachtige plekken langs indrukwekkende rotspartijen op het blauwe water waar Ibiza bekend om staat!
Jullie ondergaan diverse yoga workshops waarin wordt gewerkt met essentiële oliën, touch therapie en een kleine massage om weer in contact te komen met je lichaam. Tijdens deze week gaan we ook een prachtige wandeling maken onder begeleiding van een lokale gids die veel kan vertellen over het eiland, de flora en fauna en een verrassende kant van het mooie eiland kan laten zien.

Uiteraard blijft er voor iedereen voldoende tijd over om alle water en aarde elementen te laten bezinken en tot rust te komen. Het is ook belangrijk om te genieten van dit veelzijdige eiland. We verblijven in Villa Follow the Sun, inclusief zwembad, eigen keuken, dakterras en natuur rondom. Host Gerard woont er en is altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen en tips over het eiland.

Meer informatie over Deborah: www.yogahands.nl
Meer informatie over Morene: @morenesup en @mmsupamsterdam

Programma inclusief

 • 4 x yoga (ruime 2 uur sessies) aangevuld met essentiële olie therapie, meditaties, touchtechnieken, ademhalingsoefeningen en een mini massage. Alle yoga props zijn aanwezig.
 • 4 x sup tocht (2-3 uur) inclusief materiaal en transport van en naar de sup locatie, de sup tours zijn voor alle niveaus. Heb je nog nooit gesupt laat dat dan wel even van tevoren weten.
 • 1 x natuurwandeling (3-4 uur) onder begeleiding van een gids, inclusief transport van en naar de locatie.
 • Iedere ochtend een gezond ontbijt, lunch en diner za/zo/di/do.
 • Gedeelde ruime 2 pers kamer (2x) 3 pers kamer (1x) met 1 pers bedden, inclusief eigen badkamer en toilet.
 • Gebruik zwembad/ligstoelen/tuin/dakterras/keuken, sinaasappels en citroenen uit de bomen rondom

Optioneel

 • Massage van Deborah 90 minuten €150 / 60 minuten €110
 • Sup privé training/tour van Morene, prijs afhankelijk van de lengte van de training. Graag wel van tevoren aanvragen i.v.m. reserveren board en transport

Exclusief

 • Vliegticket
 • Huurauto, wel een aanrader gezien op ibiza niets loop baar is
 • Lunch en diner zijn woensdag en vrijdag op eigen kosten/gelegenheid.

Prijs €1975 p.p.

Must haves and takes

 • Reisverzekering
 • Yogakleding (alle props zijn aanwezig)
 • Lycra/legging voor tijdens het suppen en als je dat fijn vindt eventueel surf/waterschoentjes mee
 • Goede wandelschoenen of hardloop/sportschoenen voor de wandeling
 • Zonnebrand, eind april is de zon al behoorlijk sterk
 • Zwemkleding en strandhanddoek

Terug naar homepage >

Inschrijven >