Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kun je vanaf 15.00 uur je verblijf gebruiken. Op de dag van vertrek dient het verblijf om 11.00 uur vrij te zijn. Alleen in overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden.

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Ontbijt

Het ontbijt wordt tussen 9.00 en 11.00 uur geserveerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opgeven van eventuele allergieën, voedselintoleranties of diëten.

Je verblijf

Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, dient te worden voorkomen. Na 22.00 uur mag het zwembad niet meer gebruikt worden. Tevens is het niet toegestaan om te duiken, of drank en etenswaren in het zwembad te gebruiken. Bedlinnen: bij een verblijf langer dan 6 nachten wordt tussentijds de bedden verschoond. Badlakens en handdoeken worden verstrekt. Indien je deze gewassen wilt hebben, kun je die buiten de kamer in het mandje deponeren. Internet: glasvezel, er is WiFi in de gehele villa. Roken is binnen niet toegestaan, buiten staan asbakken. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn met bijv. je kamer, meldt dit dan direct, zodat we nog de mogelijkheid hebben er iets aan te doen. In Spanje kan soms sprake zijn van bijv. stroomuitval. Villa follow the Sun is niet aansprakelijk voor vervolgschade hiervan.

Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan.

Bezoekers moeten vooraf aangemeld worden en mogen niet zonder toestemming van de beheerder gebruik maken van (de faciliteiten van) de villa zoals gebruik van het zwembad en/of buitenkeuken. Overnachtingen door anderen dan de geregistreerde gasten zijn niet toegestaan.

Voertuigen kunnen geparkeerd worden op het terrein binnen het toegangshek.

Afval dient in het vuilnis bakje te worden gedeponeerd.

De aanwezigheid van verdachte personen onmiddellijk melden bij de eigenaar.

Huisdieren zijn in Villa Follow the Sun niet toegestaan.

Terug naar homepage >