Yin Yang yoga door Susanne van za 11 mei t/m vrij 17 mei 2024

Duik deze week in de ultieme Yin Yang Yoga-ervaring met Susanne, van 11 mei tot 17 mei 2024, en ontdek een week van pure transformatie en innerlijke harmonie in een heerlijk villa, omgeven door de natuurlijke pracht. Deze retraite is zorgvuldig ontworpen om je een perfecte balans te bieden tussen verkwikkende activiteit en serene rust, waardoor je de kans krijgt om zowel fysiek, mentaal als energetisch te herstellen en te bloeien.

We beginnen elke dag beginnen met een verkwikkende yoga-sessie, gevolgd door een gezond en voedzaam ontbijt. Na dit rustige begin van de dag nodigen we je uit voor een diepgaande meditatie, waar je de ruimte krijgt om innerlijke rust en helderheid te vinden.

Onze villa, je thuis voor deze zes nachten, biedt een intieme setting met slechts plaats voor acht deelnemers, wat zorgt voor een persoonlijke en gezellige sfeer. De villa is een toevluchtsoord op zich, een ruim dakterras met een adembenemend uitzicht is het perfecte decor voor jouw yin yangyoga ervaring. Alles wat je nodig hebt voor de yoga is aanwezig: matten, meditatiekussens, en de onmisbare rust en persoonlijke begeleiding.

De retraite is doorspekt met variërende activiteiten, waaronder een speciale yoga-workshop die je zal verrassen en inspireren. Ons thema, YinYang, weeft door elke les, waardoor je op elk niveau kunt deelnemen en de balans tussen inspanning en ontspanning kunt ervaren. We moedigen persoonlijke vrijheid aan; je bent altijd welkom om een sessie over te slaan als je voelt dat je rust nodig hebt.

Onze villa is niet alleen een plaats voor yoga en rust maar ook een uitgangspunt voor avontuur. We hebben genoeg vrije tijd ingepland zodat je het eiland kunt verkennen, van historische uitstapjes naar D’alt Villa, adembenemende hikes, tot relaxte boottochtjes en stranddagen. En ja, de luxe van een 2-persoonskamer met airconditioning en comfortabele bedden staat garant voor een heerlijke nachtrust.

Culinair worden je zintuigen verwend met dagelijks uitgebreid ontbijt, en gedurende de week verzorgen we ook heerlijke vegetarische diners en lunches, met de vrijheid om het eiland te ontdekken en lokale delicatessen te proeven.

Deze week is niet alleen een retraite; het is een kadootje voor lichaam hart en ziel.

De investering voor deze onvergetelijke week is €1250 per persoon, inclusief accommodatie, maaltijden zoals beschreven, onbeperkt water en fruit, gebruik van alle faciliteiten, en de organisatie van activiteiten. (Exclusief vliegtickets, verzekeringen, en persoonlijke uitgaven).

Laat je meevoeren naar een wereld van balans, schoonheid en vernieuwing waar elke dag een kans is voor groei, bewustzijn en de ontdekking van pure vreugde. Welkom bij de Yin Yang Yoga Retraite met Susanne.

De prijs is inclusief

  • Verblijf op basis van een 2-persoonskamer in Villa Follow the Sun, elke dag ontbijt en op 3 dagen ook lunch en diner, door de gehele dag water en fruit, vrij gebruik van de yoga plaatsen binnen en buiten, chillplekken en het zwembad. Handdoeken en yogamateriaal zijn aanwezig
  • Organisatie van uitstapjes

De prijs is exclusief

  • Vliegticket en verzekeringen
  • Overige drankjes en persoonlijke uitgaven
  • Kosten van eventuele uitstapjes
  • Massage

Totaal Kosten: € 1250,- p.p.

Terug naar homepage >

Inschrijven >