YBM  |  life-changing retraite Ibiza reis, 5 tot 11 oktober 2024

Deze life-changing retraite is een ultieme mix van heerlijke yoga, systemische opstellingen, holistische coaching en reiki. Met persoonlijke aandacht op een magische locatie, geweldig eten en alle ruimte voor jezelf om weer helemaal op te laden.

Waar gaat het echt over?

Waar gaat jouw leven echt over? Het verhaal dat verder gaat dan je maatschappelijke rol of je succes, voorbij wie je bent geworden en wat je hebt bereikt. Deze reis gaat over dieper leren kijken naar jezelf, waarom ben je hier, wat is jouw missie?

Deze retraite en de verdiepende een-op-een coaching in een groep is bedoeld om je bewustzijn te verruimen, zodat je meer gaat zien dan je nu kunt zien. Het gaat over je kwetsbaarheid tonen, over innerlijke vrijheid ervaren en zelfkennis. Over de speelsheid in jezelf en je leven weer terugvinden, loskomen van oude patronen en diepe conditioneringen. Onthaasten en weer voluit gaan leven met vervulling en betekenis.

Jouw commitment is aan jezelf. En om samen met ons ( Kim en Joyce) op te trekken om te luisteren, te voelen en te verbinden met wat er werkelijk in je leeft en met wie je werkelijk bent. Jezelf te verbinden met de natuur en de energie van dit prachtige, mystieke en veelzijdige eiland. En daarmee ook om veranderingen te verwelkomen waar je die het meeste nodig hebt.

Hoe kun je groter denken en meer mogelijkheden voor jezelf zien?

Je reis naar Ibiza…

Deze reis daagt je uit om naar binnen te gaan, om naar jezelf en je leven te kijken. Deze reis is voor de mensen die op zoek zijn, omdat ze weten dat er iets te vinden is. Voor hen die vastlopen of juist een stap verder willen komen in hun persoonlijke ontwikkelingsproces.

Voel jij dat je wilt groeien, wilt verbinden en ontwikkelingen in een veilige omgeving in contact met gelijkgestemden?

Verandering komt wanneer jij uit je comfortzone komt en alles in jouw leven even mag loslaten. Je stapt in een nieuwe omgeving én daar ontstaat alle ruimte voor jezelf.

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om te ontdekken wie je bent en in je volledige potentie er te mogen zijn.

Wat houdt een retraite bij ons in?

Naast de yoga, meditatie en beweging. Gaan we samen sytemisch en coachend aan de slag. We nemen je mee op pad over het eiland en nodigen je uit om jezelf anders te leren kennen, te voelen en te ervaren. Laat je verwennen door heerlijke maaltijden van onze prive kok! Dit is een retraite met veel persoonlijke aandacht en liefdevolle support.

Investering; 1.544,- euro, waar bestaat dat uit?

 • Een intake (vooraf aan de retraite), waarbij we samen gaan kijken naar wat jouw doel is en wat je wilt halen uit deze reis.
 • Overnachten in een villa op Ibiza met een heerlijk zwembad (gedeelde kamer en badkamer).
 • Op het platteland van het eiland, vol rust en natuur.
 • Yoga-sessies, meditatie-lessen, systemische opstellingen, 1-1 coaching, reiki, wandelingen door de rauwe ongerepte natuur en het bezoeken van spirituele kracht plekken.
 • Een ceremoniele avond vol verbinding in een prachtige vrouwencirkel.
 • Ruimte en tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden en te intregreren waar we aan werken.
 • Alle maaltijden en diverse tussendoortjes zijn inbegrepen. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.
 • Thee, water en fruit de hele dag door, smoothie in de middag.
 • Je bed is voor je opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar.
 • Al het vervoer en de transfer op het eiland.

Exclusief:

 • Vliegticket
 • Annulerings- en reisverzekering.

Optioneel:

 • Mogelijkheid voor het bijboeken van een bijzondere massage.
 • Let op: Yoga-meditatie-systemisch werken ervaring is absoluut niet nodig.

Over ons.

Mijn naam is Kim Weerts, ik ben geboren in 1982 en heb inmiddels 20 jaar zorgervaring.

Na mijn scheiding in 2012 besloot ik meer te willen halen uit mijn leven, ik ben 2 jaar NLP bij Paul Lenferink gaan studeren en een aantal jaren later heb ik de opleiding familieopstellingen gevolgd bij Hylke Bonnema.

Nu heb ik dan met veel plezier mijn eigen praktijk, waar ik samen met mijn klanten en collega’s prachtig werk mag doen.

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen en wij vormen een samengesteld gezin, wat de nodige uitdagingen met zich mee kan brengen en mij als mens enorm heeft doen groeien.

Naast mijn werk ben ik dol op tuinieren, zingen, wandelen en samen zijn met de mensen die ik lief heb.

Mijn waarden en normen in mijn praktijk liggen met name in het belang van intuitief voelen, iedereen mag zijn wie hij of zij is, en proberen zo min mogelijk te oordelen.

Joyce Verhoeven.

Mijn passie is het creëren van verbinding en éénheid.
Mensen terug brengen bij de basis van hun eigen natuur.
Mijn lesstijl in de loop der tijd intuïtiever, holistisch en fylosofischer geworden. Een mengelingen van stijlen, ervaring en stromingen voeg in samen tot een unieke bundeling. Geen een les zal je hetzelfde ervaren of kunnen kaderen in een specifieke stijl.
Nu is yoga voor mij de aziatische éénheidsgedachten, in haar indiase vorm. Het veranderd mijn kijk op het leven en de wijze waarop ik er nu insta. Wij zelf zijn de ware bron, die altijd beschikbaar is. Holisme kwam een aantal jaar geleden op mijn pad toen ik zocht naar verbintenissen tussen diverse stromingen. En ja… net als het woord Holos zegt ‘geheel’ legden dit voor mij een nog duidelijker link tussen alles wat er is. Het is een geheel en allemaal het zelfde in de kern. Dus ook wij als mens zijn heel in de kern, soms ervaren we dat niet zo maar we zijn het wel.

Terug naar homepage >

Inschrijven >