IbooiCacao van za 16 september t/m vrij 21 september 2024

De Ultieme Retraite: Een Reis naar Transformatie op Ibiza

Welkom bij onze exclusieve retraite op het betoverende eiland Ibiza, waar we je uitnodigen op een reis van zelfontdekking en transformatie. Deze unieke ervaring combineert oude praktijken met moderne benaderingen om je te helpen je mindset te veranderen, je innerlijke kracht te ontdekken en van je Hoofd naar je Hart leert gaan om zo vanuit je gevoel te gaan leven

Mindset Verandering

Door tools en ervaringen zul je gaan ontdekken hoe je negatieve denkpatronen kunt doorbreken en een positievere kijk op het leven kunt omarmen.

Yoga & Cacao Ceremonie

Ontwaak elke ochtend met heerlijke yogasessies, waarbij je de verbinding tussen lichaam, geest en ziel versterkt. Daarna dompelen we je een aantal middagen onder in de magie van een traditionele cacao ceremonie, waarbij de helende krachten van cacao je helpen om dieper in jezelf te reizen en emotionele blokkades los te laten.

Klankhealing & Ademwerk

Laat je meeslepen door de helende klanken tijdens onze cacao klankhealing-sessies, waarbij resonante frequenties je energiecentra in balans brengen en diepe ontspanning bevorderen. Bovendien zul je de kracht van ademwerk ervaren, een eeuwenoude techniek die je helpt om stress los te laten, je geest te kalmeren en fysieke emotionele en mentale welzijn te bevorderen.

Beleving in een Luxe Villa met Zwembad

Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze authentieke villa, waar comfort en ontdekken samenkomen. Ontspan aan het kristalheldere zwembad, omringd door de uitgestrekte tuinen en adembenemende uitzichten, en laat de rust en de vrouwelijke energie van het eiland je ziel omarmen.

Tools voor Levensverandering

Tijdens je verblijf zul je niet alleen waardevolle tools en praktische inzichten ontvangen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven, maar we gaan ook verder dan dat. Na de retraite bieden we je vrijblijvend de mogelijkheid om deel te nemen aan onze cacao bliss microdosering, waarmee je de geleerde tools kunt versterken en als een rode draad kunt integreren in je dagelijkse routine (niet inbegrepen in de prijs).
Deze begeleiding strekt zich uit over een maand, zodat je niet alleen tijdens de retraite, maar ook daarna ondersteund wordt om in het fijne gevoel te blijven en de transformatie voort te zetten.

Reserveer Nu

Klaar om de reis van je leven te beginnen? Reserveer nu je plek voor onze retraite op Ibiza en geef jezelf het geschenk van transformatie, verbinding en innerlijke groei. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze onvergetelijke reis naar zelfontdekking en empowerment.

Voor contact en reserveringen, neem gerust contact met ons op via WhatsApp op het nummer: 0648477457.

Of heb je vragen over de retraite of wil je graag jouw plekje veiligstellen? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen!

Liefs ’t team van Ibooicacao ❤️

Terug naar homepage >

Inschrijven >