Tess Fluit

Week 39 van zat 28-9 t/m vrij 4-10

De énige food fotografie opleiding van Nederland, maar dan onder de zon.

In deze intensieve 6-daagse, onder leiding van gevestigd food fotografe Tess Fluit, word je ondergedompeld in de vernieuwde wereld van culinaire fotografie. Opvallen doe je namelijk door af te wijken. In een wereld vol kiekjes, is het nu écht tijd voor kunst.

Wat mag je verwachten?

Een krachtige opleidingsweek met theorie- én praktijklessen in een prachtige villa op Ibiza. ’s Ochtends aan de grote buitentafel, ’s middags in het werkveld. Met on-the-spot coaching, zodat je daadwerkelijk ook naar huis gaat met een verzameling platen waar je dírect een nieuwe slag klant mee binnen hengelt. Om eigen content hoeft overigens niemand zich zorgen te maken: je gaat naar huis met een barstensvolle beeldbank, zodat je jezelf gelijk – en uniek – in de markt kunt zetten.

Voor wie is dit retreat?

Iedereen die de basis van fotograferen beheerst. En dus overweg kan met een spiegelreflex- óf systeemcamera en weet hoe bewerkingsprogramma’s als Lightroom in elkaar steken. Beginnend of gevestigd (food) fotograaf; het gaat meer over het aanleren van een nieuwe manier van kijken en het uniek vastleggen, dan ’t technische geneuzel. Dat komt later wel. Fun fact: ik heb voor de gróótste merken geschoten, zonder volledige kennis van mijn camera ;)

Meer informatie? Mail naar info@tessfluit.nl

Terug naar homepage >