Centrum voor positieve gezondheid za 31 augustus t/m vrij 6 september 2024

Deze retreat vindt plaats op het prachtige eiland Ibiza, een ideale locatie om samen aan jezelf te werken te midden van betoverende stranden en bruisende energie. Ibiza biedt een omgeving die zowel ontspannen als levendig is, waardoor je de kans krijgt om symbolisch te werken aan je persoonlijke groei. Een eiland waar je zowel mentaal als fysiek wordt uitgedaagd, terwijl je samen met je partner geniet van de unieke sfeer.

Tijdens onze Couples Retreat, Happy & Healthy Retreat, en Bootcamp Retreat op Ibiza, zul je de ‘levensberg’ samen beklimmen. Om van de prachtige momenten en het ware genot van het leven te kunnen genieten, is investeren en volharding vereist. Het vergt focus, doorzettingsvermogen en het kiezen van het juiste pad. Je zult obstakels, belemmeringen en uitdagingen tegenkomen, maar door niet op te geven, ontdek je het adembenemende uitzicht en haal je het maximale potentieel uit jezelf en het leven.

Of je nu deelneemt aan de liefdevolle Couples Retreat, het vrolijke en gezonde Happy & Healthy Retreat, of het intensieve Bootcamp Retreat, op Ibiza leer je de kunst van geloof, vertrouwen en zelfliefde. Deze bijzondere ervaringen worden voornamelijk aangeboden in de betoverende maanden oktober en mei, waar het eiland zijn unieke charme tentoonspreidt.

Terug naar homepage >

Inschrijven >