A Blisfull Yourney van za 15 maart t/m vrij 20 maart 2024

Het leven is een reis, met alle ups en downs, wendingen en onverwachte gebeurtenissen die daarbij horen. Daarom omarm elke fase van het leven. Elke dag een kans is om te groeien, te leren en te genieten. Het aanpakken van uitdagingen met een positieve houding en het actief streven naar vervulling draagt bij aan een rijk en zinvol leven. Elke gebeurtenis, zowel positief als negatief, biedt een kans om te leren en te groeien. Door open te staan voor nieuwe ervaringen en deze te omarmen, vergroten wij ons begrip van de wereld en onszelf.

Onze missie is een bijdrage leveren aan een warme en betrokken samenleving waarin mensen zich met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen, stimuleren en om samen te groeien. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en ontdek een oase van rust en vernieuwing tijdens A Blissfuss Journey Retreats. Je neemt de tijd en ruimte om écht met jezelf aan de de slag te gaan. Midden in de natuur, samen verbinden, verdiepen en leren vertrouwen. De juiste balans tussen ontspannen en genieten, maar ook jezelf uitdagen en spiritueel groeien. Ons retreat is een toevluchtsoord gewijd aan het herstellen van evenwicht en het bevorderen van welzijn voor lichaam, geest en ziel. Gezond eten, psychologisch werk om je proces te versnellen, Yoga en meditatie, sessies van BRTT (body remember trauma therapy) en TRB (trauma release breathwork om je proces te verdiepen. Ga de confrontatie aan met de diepere lagen in jezelf en maak de verandering… Tijd voor jezelf, in de natuur, lekker en gezond eten en je ervaringen delen in de groep. De ideale retraite dat je wonderbaarlijke inzichten kan geven.

Jij bent de regisseur van je eigen leven en bent trouw aan jouw hart. Je staat iedere dag op met een heldere focus, een ijzersterk zelfvertrouwen en als iemand die daadkrachtig beslissingen maakt. Diep van binnen weet je dit! Je gaat krachtig en energievol door het leven. Je voelt je ontspannen en bent in balans. Iedere dag weer.

Voor wie A Blissful Journey Retreats

  • Je zit jezelf in de weg. En je weet dat er meer voor jou in het leven is.
  • Je vindt het lastig om bij je gevoel te komen?
  • Je voelt spanning in je lijf maar je kunt niet plaatsen waar het vandaan komt.
  • Je benaderd het leven overwegend analyserend en rationeel, en je zit voor in je hoofd, waarbij je je lichaam minder voelt.
  • Je hebt het gevoel altijd aan te staan, je altijd alert en op hoede bent.
  • Je hebt moeite met grenzen aan geven.
  • Je hebt het gevoel dat je niet voluit leeft.
  • Je ervaart lichamelijk klachten waarvoor geen lichamelijke oorzaak voor gevonden wordt.

Durf de sleutel naar je ziel te vinden en ervaar innerlijke vrijheid en lichamelijke gezondheid

De diepe innerlijke reis die je maakt tijdens de sessies Brtt en of TRB opent de sleutel naar je ziel. Het is een krachtige methode om los te laten, te ontwaken, om te helen en te worden wie je eigenlijk bent. Het geeft je inzichten in spirituele ontwikkeling, je vergroot je bewustwording, persoonlijke groei, heling van trauma’s en levensvraagstukken. Je komt weer in contact met jezelf. je kijkt de diepere lagen van je bewustzijn aan om inzichten te krijgen. Je krijgt meer kennis over hoe je lijf werkt, wat slaat het op. Je kijkt je emoties aan en je leert hiermee om te gaan. Door dit aan te gaan heb je minder last van spanning in je lijf. Je voelt je vrijer zodat je weer ten volste kunt genieten van wat het leven je te bieden heeft. We gaan aan de slag met trauma’s maar wat vooral belangrijk is, is om het leven niet te zwaar te maken. Het ontdekken van de luchtigheid van het leven, het plezier, het genieten van wat er is.

Naast al het harde werken wordt er goed voor de innerlijke mens gezorgd en zullen er heerlijke gezonde maaltijden worden geserveerd.
Wij vinden het belangrijk dat er een gezonde balans is tussen inspanning en ontspanning.
Er is tijd om te genieten van al het moois dat Ibiza en de Villa te bieden heeft.
Op verzoek kunnen er diverse activiteiten worden ingepland zoals een geweldige hike of mountainbike avontuur naar de mooiste plekken die Ibiza heeft. Zonder regen geen zonneschijn, zonder yin geen yang. Dat is een retreat bij A Blissful Journey.

Van 15 t/m 20 maart 2024 zal er een besloten mannen retreat plaatsvinden in de prachtige Villa Follow the Sun op Ibiza.

Terug naar homepage >

Inschrijven >